COVID19

Vanwege het belang van de continuïteit van zorg is Mondhygienistenpraktijk Boxmeer geopend en gaan de geplande afspraken door. 

Wij zorgen uiteraard  voor een veilige omgeving en behandeling. Onze praktijk voldoet aan alle infectiepreventie richtlijnen en we hanteren aanvullende hygiënemaatregelen en aanpassingen.

We vragen je niet naar onze praktijk te komen als je gezondheidsklachten hebt. Hieronder vind je een checklist. Als je op één van de volgende vragen ‘ja’ kunt antwoorden, is het de bedoeling dat je jouw afspraak annuleert. Dat kan kosteloos. Het gaat om de volgende (landelijk gehanteerde) vragen:

• Heb je nu of in de afgelopen 24 uur één of meerdere van de volgende symptomen die passen bij corona: verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), hoesten, verhoging of koorts (meer dan 380C), kortademigheid of benauwdheid of reuk- en/of smaakverlies?

• Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts of benauwdheidsklachten?

• Heb je nu corona of ben je genezen van corona korter dan 2 weken geleden?

• Heb je huisgenoten/gezinsleden met corona en heb je in de afgelopen 2 weken contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?

• Ben je in thuisisolatie (verplichte quarantaine)?

 

graphic elements
loading