Thuistest

Ooit gedacht om jouw mondhygiene thuis te testen? Dat kan met het thuistest!
Doe er je voordeel mee! Vul onderstaand formulier in en vraag n pakketje aan.

Wat kun je zelf doen? 
Hoe goed je ook poetst, er blijft altijd tandplaque achter op jouw tanden, vooral op plaatsen waar je niet goed bij kunt. Met onze thuistest ontdek je waar bij jou tandplaque achterblijft. De resultaten van deze thuistest kunnen we tijdens een telefonisch-consult met je bekijken. We bespreken dan ook jouw klachten en geven aan hoe je dit kunt verbeteren. 

Hoe kun je thuis testen?
We hebben een thuistestpakketje samengesteld. Je kunt dit opvragen door onderstaand contactformulier in te vullen. In het pakketje zitten onder andere plaquekleurtabletten en een hulpmiddeltje om ontstoken tandvlees te testen (met gebruiksaanwijzing).

Wanneer vraag je een thuistestpakketje aan?
Heb je je bloedend tandvlees, verkleurde of gevoelige tanden, een droge mond of een slechte adem? Vraag dan de test aan. 

Waarom vraag je een thuistestpakketje aan?
Een aantal aandoeningen zijn uitsluitend te behandelen in de praktijk. De oorzaak van deze aandoeningen is meestal tandplaque. Ons motto: voorkomen is beter dan genezen. Door op tijd alert te zijn op tandplaque houd je je mond gezond. Tandplaque die niet verwijderd wordt, kan leiden tot ontstekingen van het tandvlees en op den duur tot ontstekingen in de gebitsfundering. Wist je dat 35% van de 20-plussers tandvleesontsteking ontwikkelt? Reden genoeg om op tijd stil te staan bij jouw mondhygiëne! Voordelen: frisse mond, schoon gebit, aantrekkelijke lach, stopzetten kaakbot verlies en voorkomen van tanduitval. Beter bijten, leuker lachen. 

Voornaam *
Acternaam *
Straat *
Huisnummer *
Postcode *
Plaats *
Telefoonnummer *
E-mailadres
Opmerking